Impact Personeel Elst Zorg

De zorgafdeling van Impact Personeel Elst is gespecialiseerd in het bemiddelen van flexibel inzetbare zorgprofessionals in de gehandicapten-, jeugd- en geestelijke gezondheidszorg. Als begeleider, verzorgende of verpleegkundige is het daarom mogelijk om met verschillende doelgroepen en cliënten te werken bij diverse zorginstellingen, maar ook is het mogelijk om binnen één instelling of locatie naar wens te werken.

De voorkomende diensten kunnen zowel in groepsverband, 1-op-1 of in crisissituaties zijn. 

Gehandicaptenzorg
Binnen de gehandicaptenzorg kunnen cliënten zitten met een lichte-, matige- of ernstige verstandelijke beperking, maar ook cliënten met niet aangeboren hersenletsel of een ernstig meervoudige beperking. Naast deze beperkingen kunnen deze cliënten ook een psychiatrische stoornis, autisme of gedragsproblemen hebben. 

Onze opdrachtgevers in de gehandicaptenzorg: Pluryn | Philadelphia | Zozijn | ’s Heeren Loo

Jeugdzorg
De kinderen en jongeren binnen de instellingen van onze opdrachtgevers in de jeugdzorg kunnen daar zitten om verschillende redenen. Dit kan zowel in een open, besloten of gesloten setting zijn. Er kan sprake zijn van een psychisch probleem, psychiatrische stoornis, gedragsproblemen, verstandelijke beperking en/of gezinsproblematiek, waardoor de kinderen en jongeren vastlopen in hun ontwikkeling. 

Onze opdrachtgevers in de jeugdzorg: Pluryn | Pactum 

Geestelijke gezondheidszorg
Psychiatrische aandoeningen zijn er in alle soorten en maten en hebben vaak veel invloed op het dagelijkse leven. Binnen de ggz kan je dan ook te maken krijgen met verschillende problematieken zoals; ernstige depressies, angststoornissen, psychoses, persoonlijkheidsproblematiek, ontwikkelingsstoornis, verslavingspsychiatrie en forensische psychiatrie.  

Onze opdrachtgevers in de geestelijke gezondheidszorg: Pluryn | Dimence | RIBW AVV | Neocura

Planning
Wij werken met het planprogramma Clevergig, waar alle diensten in komen te staan met groepsbeschrijvingen. Je kan dan zelf bepalen welke dienst je accepteert en beheert daarbij je eigen agenda.

Cookie policy Privacy statement Algemene voorwaarden