21 Openstaande vacatures

Vacatures in de sector

Overige Vacatures

Heb je al jarenlang ervaring in je branche of heb je net je opleiding afgerond en sta je te trappelen om aan de slag te gaan? Bij Impact Personeel is iedereen welkom! We mogen voor onze opdrachtgevers veel verschillende vacatures vervullen, dus er is voor bijna elk type flexwerker een passende vacature!  

Vacatures door heel Nederland

Wij zijn te vinden in Elst (Gelderland) en Hoorn (Noord-Holland). Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gevestigd in de regio Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Overijssel en Utrecht. We hebben een groot vacatureaanbod en helpen je graag met het vinden van de vacature die het best bij jou past.

Flexwerk met zekerheid

Als flexwerker help je mee in drukke tijden, vervang je medewerkers bij ziekte of vervul je een tijdelijke functie. Je bent in dienst van Impact Personeel en werkt bij één van onze opdrachtgevers. Als je gedetacheerd bent via Impact Personeel werk je bij één opdrachtgever voor de duur van een project, maar met de zekerheid van een contract. Zo geven wij antwoord op jouw arbeidsvraag.

Wat is Impact Personeel?

Impact Personeel is een detacheringsbureau dat opereert vanuit Elst (Gelderland) en Hoorn (Noord-Holland). In 2011 is Impact Personeel uitgeroepen tot onderneming van het jaar in de regio Oost Betuwe en dat is niet voor niets, want het uitzend- en detacheringsbureau staat voor luisteren, meedenken én ondernemen. Op deze manier leren we de wensen van werkzoekenden en de belangen van opdrachtgevers écht kennen, wat de meeste kans biedt  op een geslaagde uitzending, bemiddeling of detachering.

Wat doet Impact Personeel?

Het dienstenpakket van Impact Personeel is verdeeld in de volgende onderdelen: Uitzenden & Detacheren, Werving & Selectie, Verloning & Payroll en Training. Wij gaan actief op zoek naar de juiste match voor iedere vacature. Op open en eerlijke wijze. Hierbij zijn capaciteiten en getoonde ambities net zo belangrijk als de juiste papieren. Door hun jarenlange ervaring in het vak weten de recruiters van Impact Personeel bovendien exact wat er in de arbeidsmarkt speelt.

Wat betekent dat voor jou als kandidaat?

Het team van Impact Personeel is betrokken en denkt graag met je mee. Onze collega’s hebben aandacht voor jouw specifieke wensen en competenties. Op basis hiervan kijken we welke opdrachtgever het best bij jou past en zoeken we samen de meest uitdagende vacatures uit. Onze werkwijze is transparant en eerlijk, maar belangrijker nog: we begrijpen je als het gaat om het vinden van de ideale vacature.