Impact Personeel Elst Regulier

De reguliere afdeling van Impact Personeel is specialist in het vervullen van uiteenlopende vacatures in diverse branches buiten de zorg. Denk hierbij onder andere aan (financieel) administratieve of commerciële functies, functies in klantcontact, de bouw, productie of de horeca.

Wij streven naar het maken van een optimale match tussen opdrachtgever en kandidaat. Dit realiseren we door veel te investeren in onze relaties met de opdrachtgever en de kandidaat. We onderhouden veelvuldig contact. Persoonlijk, via mail en telefonisch. Korte lijnen en efficiëntie, daar houden we van. 

We inventariseren de behoeften en wensen van de klant, aan de hand hiervan stellen we een functieprofiel op. Met sommige van onze opdrachtgevers hebben we inmiddels een jarenlange samenwerking. We weten daardoor wat hun wensen zijn en wat voor een type kandidaat er binnen die organisatie past. Aan de hand van het functieprofiel gaan we op zoek naar dé geschikte kandidaat. Dit doen we door te zoeken via diverse kanalen, vacatures te publiceren, gebruik te maken van social media of door kandidaten uit onze zorgvuldig samengestelde database te benaderen. 

We spreken de kandidaten uitvoerig in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wie ben je, welke ervaring heb je en wat zijn je ambities? We bespreken de vacature en bekijken samen of de kandidaat de juiste motivatie heeft en geschikt is. Vanaf daar begeleiden we de sollicitatieprocedure: we stellen de kandidaat voor aan de opdrachtgever, plannen afspraken in en indien gewenst begeleiden we de salarisonderhandeling. Uitzenden of werving en selectie: bij Impact Personeel leveren we maatwerk en denken we graag mee. Zowel met de opdrachtgever als met de kandidaat. 

Cookie policy Privacy statement Algemene voorwaarden