notification Wij zijn met spoed op zoek naar 5 SLVG begeleiders in de regio’s Amsterdam & Utrecht.
location Impact Personeel Hoorn location Impact Personeel Elst

Werving & Selectie

Een succesvol werving- en selectietraject neemt veel kostbare tijd in beslag. Tijd die u als werkgever ook aan andere verantwoordelijkheden kunt besteden. Impact Personeel neemt de werving en selectie van nieuwe werknemers dan ook graag voor u uit handen.

Hoe werkt het?

Als u op zoek bent naar een nieuwe werknemer, kunt u ons inschakelen om het werving- en selectietraject van u over te nemen. Het enige wat u dan hoeft te doen, is samen met ons een functieprofiel opstellen. Aan de hand van dit functieprofiel gaan wij direct op zoek naar dé kandidaat die het best bij uw vacature én organisatie past.

Wij maken vervolgens een voorselectie uit de verschillende kandidaten, waarbij uw wensen en de gevraagde competenties centraal staan. Dit betekent dat wij de sollicitaties doornemen en de eerste gesprekken voeren, zodat wij u uitsluitend geschikte kandidaten voorstellen die aan het vooraf opgestelde functieprofiel voldoen. Het is vervolgens aan u om op basis van ons advies uiteindelijk de ideale kandidaat te kiezen.

Waarom Impact Personeel?

Impact Personeel werkt met korte communicatielijnen. Hierdoor kunt u snel schakelen met onze intercedenten, die betrokken zijn bij zowel u als potentiële kandidaten. Met hun ruime ervaring weten zij de capaciteiten van kandidaten juist in te schatten, waardoor zij een selectie kunnen maken van kandidaten die het best bij uw organisatie passen. Bovendien hebben al onze intercedenten ervaring in het werkveld, waardoor zij uw vraagstuk op waarde kunnen schatten en meteen aan de slag kunnen om deze op passende wijze in te vullen.

close

Bedankt!

We hebben jouw brochure aanvraag ontvangen. Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox Wellicht tot snel!
close

Bedankt!

We hebben jouw sollicitatie ontvangen. Het is ons streven er binnen 48 uur op te reageren. Wellicht tot snel!