notification Wij zijn met spoed op zoek naar 5 SLVG begeleiders in de regio’s Amsterdam & Utrecht.
location Impact Personeel Hoorn location Impact Personeel Elst

Verloning & Payroll

Wij helpen u graag door de verloning van uw medewerkers voor onze rekening te nemen. Daar merkt uw personeel niks van, maar het bespaart u veel werk en risico’s. Impact Personeel wordt door payroll juridisch gezien namelijk de werkgever en op die manier nemen wij ook de arbeidsrechtelijke risico’s van u over.

Hoe werkt het?

Op papier neemt Impact Personeel uw werknemers in dienst. Juridisch gezien worden wij daardoor de werkgever, maar op de werkvloer bent u nog steeds de kapitein van het schip. Doordat u de werknemers echter inleent via Impact Personeel, kunt u uw personeel flexibel in dienst nemen.

Wat is het voordeel van payrolling?

Payroll is de ideale uitkomst voor wanneer u veel werkt met flexwerkers. Aan de hand van payrolling kunt u ervoor kiezen om uw medewerkers alleen in te zetten wanneer u voldoende werkzaamheden voor hen heeft. U heeft dus niet te maken met een minimaal aantal uren. Er geldt bovendien geen opzegtermijn wanneer u de samenwerking met een medewerker wilt verbreken.

Dankzij payroll kunt u een deel van uw verantwoordelijkheden uitbesteden, zonder uw medewerkers daarmee te belasten. Wanneer het er écht op aankomt, bent u namelijk nog steeds hun aanspreekpunt. Zo vallen onder andere het werving- en selectieproces, de bepaling van de hoogte van het salaris en het voeren van de functionerings- en beoordelingsgesprekken nog steeds onder uw werkzaamheden. Op die manier houdt u zelf volledig de touwtjes in handen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij verzorgen als payroller niet alleen de volledige loonadministratie, maar beheren ook de contracten en het afdragen van sociale premies. Bovendien nemen wij voor u de risico’s als ziekte verzuim en ontslagrecht uit handen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar de administratieve kant van het werkgeverschap. Zo kunt u zich volledig richten op dat wat écht belangrijk is: uw core business.

close

Bedankt!

We hebben jouw brochure aanvraag ontvangen. Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox Wellicht tot snel!
close

Bedankt!

We hebben jouw sollicitatie ontvangen. Het is ons streven er binnen 48 uur op te reageren. Wellicht tot snel!