notification Wij zijn met spoed op zoek naar 5 SLVG begeleiders in de regio’s Amsterdam & Utrecht.
location Impact Personeel Hoorn location Impact Personeel Elst

Uitzenden & Detacheren

Heeft u te maken met onregelmatige drukke periodes in uw branche? Is één van uw vaste medewerkers ziek of voor langere tijd afwezig? Impact Personeel is gespecialiseerd in uitzenden & detacheren. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw vacatures.

Hoe werkt het?

Impact Personeel werkt met een professioneel en deskundig team intercedenten, specialisten die precies weten waar het om draait in de uitzendbranche. Wanneer u extra personeel nodig heeft, staan onze intercedenten voor u klaar om samen een passende oplossing voor uw situatie te vinden. Een van onze intercedenten inventariseert samen met u de inhoud van de vacature en het functieprofiel van de gewenste kandidaat en gaat vervolgens aan de slag om de geschikte kandidaat voor u te selecteren.

Dit kan een kandidaat zijn uit ons actuele kandidatenbestand of een geschikte kandidaat die wij nog moeten leren kennen. We verspreiden de vacature dan via uiteenlopende online kanalen en gaan actief op zoek naar dé kandidaat die het best bij uw organisatie en uw vacature past.

Wij verzorgen het recruitment en voeren de sollicitatiegesprekken, waarna de meest geschikte kandidaat op de afgesproken dag bij u langskomt voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier kunt u zelf de capaciteiten van de kandidaat beoordelen en aan de hand van dit gesprek kunt u vervolgens bepalen of de kandidaat geschikt is voor uw team.

Binnen de gezondheidszorg dragen wij zorg voor het volledige werving- en selectieproces. Dit houdt in dat wij de juiste kandidaat voor u selecteren en deze persoon bij u op locatie plaatsen.

  • Download onze brochure gratis

lock Jouw gegevens zijn veilig

Waarom Impact Personeel?

Wij staan bekend om onze hoge fill rate, waarbij wij onze vacatures invullen met geschikte kandidaten. Transparantie en eerlijkheid staan daarbij hoog in ons vaandel. Wanneer wij niet in staat zijn om een vacature in te vullen met een geschikte kandidaat, laten wij u dit direct weten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kan een passende andere oplossing worden gevonden.

Door onze ervaring in de uitzendbranche begrijpen wij u en kunnen wij heel snel en effectief achterhalen wat u precies nodig heeft. We werken met korte communicatielijnen en kunnen daardoor snel schakelen wanneer u met spoed extra hulp nodig heeft op de werkvloer.In het geval van gezondheidszorg bieden wij tevens passende oplossingen voor korte diensten, aan de hand van ons uitgebreide netwerk aan kandidaten die flexibel inzetbaar zijn.

close

Bedankt!

We hebben jouw brochure aanvraag ontvangen. Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox Wellicht tot snel!
close

Bedankt!

We hebben jouw sollicitatie ontvangen. Het is ons streven er binnen 48 uur op te reageren. Wellicht tot snel!