notification Wij zijn met spoed op zoek naar 5 SLVG begeleiders in de regio’s Amsterdam & Utrecht.
location Impact Personeel Hoorn location Impact Personeel Elst

Training & Ontwikkeling

Wij baseren onze personeelskeuzes altijd op de lange termijn en vinden het daarom extra belangrijk om in de capaciteiten van onze werknemers te investeren. Wij geloven in de kracht van terugkerende training en ontwikkeling van onze werknemers, waardoor zij nog beter in staat zijn om hun werk op de juiste wijze in te vullen.

In nauwe samenwerking

We gaan graag met u als opdrachtgever om tafel om te kijken welke capaciteiten bij onze werknemers verder kunnen worden ontwikkeld. Aan de hand van deze gesprekken verzorgen wij trainingen en cursussen op maat voor ons personeel, die direct bijdragen aan uw organisatie en praktijkgericht zijn. Daardoor zijn uw medewerkers altijd gecertificeerd volgens het kwaliteitssysteem dat u binnen uw organisatie hanteert.

Wij hebben rechtstreeks contact met expertisecentra voor opleidingen en trainingen die voor uw specifieke branche van toepassing zijn. Dit kunnen opleidingen en trainingen zijn over nieuwe ontwikkelingen in de branche, maar preventief (bij)scholen krijgt bij ons ook veel aandacht. We vinden het belangrijk om binnen een samenwerking van elkaar te leren en gaan daarom graag met u in gesprek over zaken die spelen op de werkvloer.

Waarom Impact Personeel?

Door onze ervaring in de uitzendbranche kennen wij het belang van deskundig en goed geschoold personeel. Daarom investeren wij in hoge mate in training van ons personeel, iets wat uniek is binnen onze branche. Dat is niet alleen voor u als opdrachtgever prettig, maar ook voor onze werknemers. Zij zijn daardoor blijvend in ontwikkeling en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Zij worden nog volledigere specialisten en weten zich raad met iedere werkgerelateerde situatie.

close

Bedankt!

We hebben jouw brochure aanvraag ontvangen. Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox Wellicht tot snel!
close

Bedankt!

We hebben jouw sollicitatie ontvangen. Het is ons streven er binnen 48 uur op te reageren. Wellicht tot snel!