Diensten

Het dienstenpakket van Impact Personeel is verdeeld in de volgende diensten: Uitzenden & Detacheren, Werving & Selectie, Verloning & Payrolling en Training.

Kennismaken met Impact Personeel

Wij staan voor luisteren, meedenken én ondernemen. Op deze manier leren we de belangen van opdrachtgevers en de wensen van werkzoekenden echt kennen. Dit biedt de meeste kans op een geslaagde samenwerking. Door hun jarenlange ervaring in het vak weten de recruiters van Impact Personeel bovendien exact wat er in de arbeidsmarkt speelt.

Uitzenden & detacheren

Heeft u te maken met onregelmatige drukke periodes in uw branche? Is één van uw vaste medewerkers ziek of voor langere tijd afwezig? Wij denken graag met u mee over de invulling van uw vacatures.

Meer informatie & details

Werving & Selectie

Een succesvol werving- en selectietraject neemt veel kostbare tijd in beslag. Tijd die u als werkgever ook aan andere verantwoordelijkheden kunt besteden. Impact Personeel neemt de werving en selectie van nieuwe werknemers graag voor u uit handen.

Meer informatie & details

Training & ontwikkeling

Wij baseren onze personeelskeuzes altijd op de lange termijn en vinden het daarom extra belangrijk om in de capaciteiten van onze werknemers te investeren. Wij geloven in de kracht van terugkerende training en ontwikkeling van onze werknemers, waardoor zij nog beter in staat zijn om hun werk op de juiste wijze in te vullen.

Meer informatie & details